Inici / Activitats / Festa de comiat de...

Festa de comiat de
la Sala Maria Aurèlia Capmany

Diumenge, 29 d'abril de 2012La Sala Maria Aurèlia Capmany tanca les seves portes, després de 6 anys (2006 – 2012) de funcionar com a seu de l'Associació Tarragona Literària, aula-taller i oficina de l'Escola de Lletres i espai cultural amb programació pròpia d'actes i exposicions. Volem acomiadar-nos-en com cal i, per això, hem preparat una jornada festiva amb activitats per a totes les edats. Ens hi acompanyeu?

11 h
 
 Gran marató de Petits Contes 
 
Darrera sessió del cicle "Petits Contes per a orelles curioses" d'aquest curs. Necessitem orelles ben curioses, amb ganes d'escoltar totes les històries que han quedat per explicar!
 
La jornada pretén ser una festa de cloenda, una reivindicació de la importància de la lectura i l'escolta –especialment en els més petits– i també una forma d'agrair als contacontes la seva tasca.
 
A càrrec de Carme González i Muntsa Plana, contacontes. Amb la participació de la resta de contacontes del cicle que s'hi vulguin afegir.
 
En acabar, se servirà coca i xocolata.

A partir de les 20 h
 
 Lectura, sopar i beure 
 
Això s'acaba i volem celebrar-ho de la forma que millor sabem: amb els textos de creació pròpia dels alumnes i amics de l'Escola, ja siguin escrits especialment per a l'ocasió o portin temps en un calaix. També s'accepten parlaments, discursos i llagrimetes!
 
En acabar, es farà un sopar de germanor entre tots els participants. Cadascú pot portar alguna cosa per menjar; l'Escola posa el beure.

24 h
 
 Solemne tancament de la Sala Maria Aurèlia Capmany 
 Documents adjunts:  Cartell de la jornada (.pdf)
 
  Amb el suport de:
 

   © Tarragona Literària Associació, 2012 Associació Tarragona Literària   ·   Escola de Lletres de Tarragona   ·   Sala Maria Aurèlia Capmany