Inici / Programació / Dia Mundial de la Poesia 2012

Dia Mundial de la Poesia
Dimecres, 21 de març de 201217:30 h, a la Biblioteca Pública de Tarragona
 
 Poemarató: imagina que imaginaràs les imatges de la poesia 
 
Lectura de poesia adreçada als infants, per tal de fomentar el gust pel gènere líric, la lectura compartida i la pertinença a una comunitat lectora.
 
Es llegiran poemes d'Olga Xirinacs, Joana Raspall, Miquel Martí i Pol, Fina Anglès i una selecció del llibre "Recull de poemes per a petits i grans", de Maria Antònia Pujol i Tina Roig.
 
A càrrec de Maite Martorell, Carme Carles, Ingrid Ventura, Dolors Torrens i Isabel Vidal, membres de l'Escola de Lletres de Tarragona.
 
Coorganitza: Institució de les Lletres Catalanes, S. T. del Departament de Cultura de la Generalitat i Biblioteca Pública de Tarragona.

20:00 h, al Cafè del Teatre Metropol
 
 Veus poètiques 
 
Lectura de poesia amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Poesia, on gaudirem de veus poètiques del Camp de Tarragona.
 
A càrrec d'Olga Xirinacs, Francesc Valls-Calçada, Adam Manyé, Conxita Jiménez, Mingo Monlleó i Samuele Arba.
 
Aquesta activitat s'emmarca, també, en el cicle Hipermetropoesia.
 
Coorganitza: Institució de les Lletres Catalanes, S. T. del Departament de Cultura de la Generalitat i Cafè Metropol "Espai cultural".

 
  Amb el suport de:
 

   © Tarragona Literària Associació, 2012 Associació Tarragona Literària   ·   Escola de Lletres de Tarragona   ·   Sala Maria Aurèlia Capmany